Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te yılın ilk 4 ayında evde sağlık hizmetleri kapsamında 22 bin 27 ev ziyareti gerçekleştirildi.

        İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentte 16 sağlık birimi evde tedavi ve kontrol edilen hastaları ziyaret ediyor.

        Ekipler, 13 genel hastane, 3 ağız ve diş sağlığı hizmeti olmak üzere 16 birim olarak çeşitli rahatsızlıkları bulunan hastalara evde sağlık hizmeti sunuyor.

        Bakanlığın belirlemiş olduğu kriterlere uygun olarak 2023 yılında 4 bin 657 hastaya evde sağlık hizmeti verilirken, 2024 yılının ilk ayında bin 690 yeni hasta sisteme dahil oldu, Ocak-Nisan döneminde 22 bin 27 ev ziyareti gerçekleştirildi.

        Evde sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşların Ulusal Çağrı Merkezi 444 38 33'ü arayarak talep oluşturduğu ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda en uygun hizmete yönlendirildiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa