Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından gönül ziyaretleri kapsamında hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edildi.

        AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesine gerçekleştirilen gönül ziyaretine, AK Parti Gaziantep İl Başkanvekili Murat Şerbetçi ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katılarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları hastalara iletildi ve hediye takdim edildi.

        Açıklamada ziyarete ilişkin görüşlerine yer verilen İl Başkanvekili Murat Şerbetçi, "Her daim yanında olacağımıza söz verdiğimiz hemşehrilerimizin taleplerini dinledik, acil şifalar diledik. Nazik misafirperverlikleri adına Sayın Ertuğrul Kılıç’a ve ekibine de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Güneydoğunun sağlık üssü olma yolunda başarı ile yol kat eden Gazi şehrimizi hep birlikte taçlandıracağız. Durmadan çalışmaya, her köşede hizmet etmeye, gönüllere girmeye devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa