Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Son yıllarda kısa rollerde oynayan Garrick Hagon, 'Çağrı' filminin kariyerinde 'Star Wars' kadar önemli yer tuttuğunu söyledi.

GarrickHagon, 'Çağrı'da önemli bir rol teklifi aldıktan sonra aklına ilk gelenleri anlatarak, "Kirli elbiselerle, silahlarla eşkiyalar gibi gezeceğimizi, yabani bir ortamda develer ve atlarla gezeceğimizi düşündüm. Çölde geçen bir vahşi Batı filmi çekeceğimizi düşünürken yönetmen Mustafa Akkad, 'Hayır, hayır, hayır. Kıyafetleriniz bembeyaz ve tertemiz olacak' dedi" şeklinde konuştu.

İslamiyet konusunda araştırma yapmaya başladığını anlatan Garrick Hagon, "Çağrı, benim için baştan sona bir öğrenme süreciydi. Arapça öğrenmeye de çalıştım ve konuşabilmek için çalışıyordum. Sahne sıramızı beklerken sette görevli Berberilerden ne öğrenebilirsem öğreneyim diye bakıyordum" ifadelerini kullandı.

Garrick Hagon, o dönem için önemli isimlerin filmde görev aldığına dikkati çekerek, her yeni filmde yeni ortam ve oyuncularla tanıştığını ve ata binmek gibi yetenekler edindiğini söyledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ