Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli taraftarlardan devre arasında büyük tepki! - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında Slovakya temsilcisi Spartak Trvana'yı konuk ediyor. Fenerbahçeli taraftarlar tribünlerin büyük bölümünü doldurdu.

        Bu sezon iç sahadaki Benfica, Bursaspor, Kayserispor ve Beşiktaş maçlarında tribünlerin tamamına dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, bu karşılaşmaya da ilgi gösterdi. Karşılaşmayı 30 binin üzerinde sarı-lacivertli taraftar takip ederken ilk 45 dakika sonrasında ise protesto vardı.

        Sezona Şampiyonlar Ligi'nden elenerek başlayan Fenerbahçe, lige de kötü bir giriş yapmış ve ilk 4 haftada 3 mağlubiyet yaşamıştı. Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek yara saran sarı-lacivertliler sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'e 4-1 kaybetmiş ve ardından Beşiktaş'la evinde 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ligin 7. haftasında Çaykur Rizespor'a da 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Cocu yönetimindeki 10. resmi maçında 6. mağlubiyetini almıştı.

        REKLAM

        Spartak Trnava maçının ilk yarısında gol atamayınca Fenerbahçeli taraftarlardan tepki geldi. İlk 45 dakikanın son düdüğüyle birlikte futbolcular soyunma odasına doğru ilerlerken taraftarlardan ıslıklı tepki geldi.

        Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, Ersun Yanal için de tezahüratlarda bulundu.Kale arkası tribünlerinden yükselen tezahüratlara daha sonra tüm stat eşlik etti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa