Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündeminde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Read more!

''TENİSİN GOMIS'I RAFAEL NADAL!''

Nadal'ın profesyonelliğini Gomis'e benzeten Altaylı, ''Tenisçi olarak Federer hayranıyım, adam olarak Nadal hayranlığım var. Çok alçakgönüllü, iyi kalpli ve düzgün davranın bir adam. Teniste Galatasaray'ın Gomis'i gibi... Adam sporcu!'' dedi.

''EN BÜYÜK TEDİRGİNLİĞİM 80. DAKİKADAN SONRA SÜRPRİZ GOL YEMEKTİ''

Göztepe maçını tedirgin izlediğini söyleyen Altaylı, ''Haksız da çıkmadım bir yandan. Bir gol atacağına bir gol yeseydi; bugün Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutluyor olabilirdik. Oyuna bakınca da her an gol yiyebilir gibi duruyordu.Galatasaray'ın sezon başından beri deplasman fobisi var. Göztepe kendi sahasında taraftarıyla iyi sonuçlar alan bir takım. Galatasaray'ın da deplasman fobisi üzerine şampiyonluk gerginliği vardı. İlk yarı biterken yanımdaki bir arkadaşa; 'Keşke kazanmak zorunda olsaydık, o zaman böyle oynamazdık' dedim. Galatasaray vakit geçirmeyi ve savunma yapmayı becerebilen bir takım değil. En büyük tedirginliğim 80. dakikadan sonra sürpriz gol yemekti. Panik başlayacaktı. Berabere kalamaya da bilirdi. Göztepe de iyi oynadı fakat penaltıdan sonra bir anda maçı bıraktı gibi oldu. Galatasaray da rahatladı ve skoru da arttırabilirdi. Tedirgin olduğumuz bir maçtı. Fenerbahçe böyle bir durumda kaybetti ve Galatasaray'a şampiyonluğu vermişti. 16 dakika uzatmaya rağmen...'' şeklinde konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ