Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Facebook, şarkı söyleme odaklı yeni bir özellik geliştiriyor - Teknoloji Haberleri

        Eğer şarkı söyleme yeteneklerinizi gösterecek bir platform arayışındaysanız Facebook’un yeni özelliği sizi memnun edecek. ‘Talent Show’ ismindeki yenilik, uygulamalardaki bug’ları bulamabilmek amacıyla yazılım kodlarını araştıran Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldı. Wong, paylaştığı Twitter gönderisinde Facebook uygulamasının kaynak kodlarında karşılaştığı yeni özelliğin detaylarını da paylaştı.

        Uygulamanın kodlarında bir liste üzerinden popüler şarkıları seçebileceğiniz ve kendi yorumunuzla tekrar kaydedebileceğiniz bir arayüzü bulunuyor. ‘Talent Show’ özelliği Wong’a göre, ‘Musical.ly’ uygulaması ile Black Mirror’ün ünlü bölümü olan ‘Fifteen Million Merits’ arası karışık bir hissiyat veriyor.

        Sosyal medya devi Facebook, geçtiğimiz yıldan beri bazı bağımsız plak şirketleri dahil olmak üzere Universal, Sony ve Warner gibi büyük şirketlerle çeşitli anlaşmalar yapmıştı. Bu anlaşmalar şarkıların telif haklarını almak ve ‘Talent Show’da kullanılacak müzikler konusunda hukuki bir sorun yaşamamak adına imzalanmış olabilir.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa