Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de şehit yakınları ve vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehitliklere ziyarette bulundu.

        Eskişehir Hava Şehitliği ve Kanlıpınar Şehitliği'ne gelen vatandaşlar, şehitlerin mezarları başında dua etti, Kur'an-ı Kerim okudu.

        İsmail Özgerçik, AA muhabirine, 1992'de Şırnak Uludere'de şehit olan kardeşi Jandarma Er Osman Özgerçik'in mezarını her bayram ziyaret ettiğini söyledi.

        Özgerçik, kendisinin de kardeşiyle aynı dönemde askerde olduğunu belirterek, "Annem ve babam vefat etti ancak sevenler kardeşimin mezarını hiçbir zaman boş bırakmıyor." dedi.

        Şehit Piyade Er Tarık Tarcan'ın mezarını ziyarete gelen babası Hilmi ve annesi Günay Tarcan çifti de şehitler için dua etti.

        Her zaman oğullarının kabrini ziyaret ettiğini dile getiren baba Hilmi Tarcan, "Bu onsuz geçen 6'ncı bayramımız. Oğlum varken önceki bayramlarımız daha neşeliydi, günlerimiz dolu dolu geçerdi. Bir evin bir oğluydu. Tabii ki üzüntülüyüz ancak takdiriilahi budur, kader böyledir." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa