Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Hatay'da depremi yaşayan Alev Altun (25), daha güvenli diye iki çocuğuyla yanında kaldığı eski eşi Savaş Altun'un evinde dehşeti yaşadı. Hastane yatağında konuşan Alev Altun, "Uyurken başımdan aşağı tencereyle kaynar su döktü. 'Dua et seni öldürmedim' dedi. Adalet istiyorum, çocuklarımla bir başıma kaldım" dedi. Savaş Altun ise ifadesinde sıcak suyun artçı depremler nedeniyle üzerine döküldüğünü ileri sürdü.

Read more!

DHA'nın haberine göre, Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Avcılar köyünde yaşayan 25 yaşındaki Alev Altun, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 9 yıllık evliliğini 9 ay önce bitirdi. Altun, 4 ve 2 yaşında iki çocuğuyla Hatay'da depremi yaşadı. Evi ağır hasarlı hale gelince çocuklarıyla kız kardeşinin yanına yerleşti.

"DUA ET SENİ ÖLDÜRMEDİM" DEDİKTEN SONRA KAÇTI

Kuveyt'te berber olarak çalışan 37 yaşındaki eski eşi Savaş Altun da deprem nedeniyle Türkiye'ye döndü. Eski eşi Alev Altun'a, "Barışalım, bizim ev hasar almadı, çocuklarımızla yaşayalım" dedi. Zor durumda olduğu için barışmayı kabul edip, eski eşinin evine yerleşen Alev Altun, 19 Şubat gecesi korkunç bir acıyla uyandı. Üzerine sıcak su döken eski eşi Savaş Altun, "Dua et seni öldürmedim" dedikten sonra, çocuklarını ve cüzdanındaki 3 bin TL parayı da alıp kaçtı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ