Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da, 4 yıl önce meydana gelen olayda "kasten öldürme" suçundan hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde aranan şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

        Palandöken ilçesinde 8 Ocak 2020'de meydana gelen olayda "Kasten öldürme" olayının zanlısı olarak aranan ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan N.K, ekiplerce düzenlenen operasyonda Yakutiye ilçesinde yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine ve aranan şahısların yakalanmasına kararlılık ve azimle devam edildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa