Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emre Altuğ konseri iptal edildi

        Bilecik Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olan kahramanlarımızın hatırasına saygı gereği konserin iptal edildiği belirtildi. Açıklamada, "Ankara Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi'ne yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, saldırıda canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Yakınları ve milletimizin başı sağ olsun. Büyük bir coşku ve heyecanla beklediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilmesi planlanan Emre Altuğ konserinin iptal edildiği bilgisini paylaşıyoruz'' ifadelerine yer verildi.

        Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan

        Bazı belediyeler ise, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal etmedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Bolu Belediyesi olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceğiz. Terör örgütlerince katledilen şehitlerimize dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Ama emperyalizmin uşakları olan terör örgütlerine boyun da eğmeyeceğiz. Şehit kanlarıyla kurulan Cumhuriyetimize inadına daha çok sahip çıkacağız. Korkak davranmayacağız, Cumhuriyetimizin 101. Yılında, etkinlikler, fener alayı ve kutlamaları layıkıyla yapacağız. İptal etmeyeceğiz! Teröre inat, bütün vatansever Boluluları ve etkinlikleri iptal edilen tüm Yurtseverleri, 29 Ekim Salı günü Saat: 19.00’da Valilik meydanından başlayacak Fener Alayı’na bekliyorum" dedi.

        Kalben de yaptığı açıklamada "Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'yi (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bu hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Ardından Antalya'da vereceği konserlerini ertelediğini duyuran şarkıcı, "Yaşanan bu üzücü olay nedeniyle planlamış olduğumuz Oktoberfest Antalya 24, 25 ve 26 Ekim tarihinden 1, 2 ve 3 Kasım tarihine erteledik" dedi.

        Cem Adrian da sosyal medya hesabından Ankara Keçiören'de gerçekleşmesi planlanan konserin iptal edildiğini duyurdu.

        Keçiören Belediyesi'nin yayımladığı mesajda "Kahramankazan TUSAŞ yerleşkesinde yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılması planlanan 'Cem Adrian Konseri', 'Cumhuriyete Giden Yolda Bizim Kadınlarımız' tiyatro gösterisi ve 'Cumhuriyet Yolu Gençlerle Geleceğe' programları iptal edilmiştir. Terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Doğum günü çiçeğini alırken şehit ettiler! Yüreğimize gömdük sizi!
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa