Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi 2022: Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar ve emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? - İş-Yaşam Haberleri
        • 1

          Emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu? 2022 Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? soruları Ramazan ayına sayılı günler kala gündeme geldi. SSK, Bağkur ve Memur emeklisi, 2022 yılının ilk bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı merak konusu oldu. Yapılan son hesaplamalara göre 2022 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesindeki artış 3300 TL'yi bulacak. 2022 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, ne zaman verilecek? İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

        • 2

          EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

          Ramazan Bayramı bu yıl 2 Mayıs'ta başlayacak. Bilindiği üzere emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde emekli ikramiyesi veriliyor. Dolayısıyla emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi 2 Mayıs 2022'den önce hesaplara hesaplara yatacak.

        • 3

          RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR 2022?

          Emekli bayram ikramiyesi geçtiğimiz son Kurban Bayramı'nda bin 100 lira olarak hesaplara geçti.Kulislerde konuşulanlara göre, yıl sonunda yüzde 36.08 olarak duyurulan enflasyon oranının bayram ikramiyesine yansıması durumunda 1100 TL olarak ödenen ek gelir, 1496,88 TL miktarında ödenebilir. Bu da iki bayram ikramiyesinin toplamda 2993,76 TL'ye çıkmasını sağlayabilir.

        • 4

          YETİM VE DULLAR DA FAYDALANACAK

          Ramazan bayram ikramiyesinde yapılacak zam, vefat eden emeklilerin maaşından hak sahibi olan yakınlarına da yansıtılacak. Yetim ve dullar da zammı kendi hisseleri oranında alabilecekler.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa