Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elon Musk'tan Johnny Depp ve Amber Heard yorumu: İnanılmazlar!
        • 1

          Dünyanın gündemine oturan Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık 'iftira' davası devam ediyor. Çift, 2016 yılında 15 aylık evliliklerini sonlandırmıştı. Ayrılığının nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

          Olaylı boşanmanın ardından çift, birbirlerine açtıkları 'iftira' davası nedeniyle mahkemede kozlarını paylaşıyor. Artık ikili, davada son dönemece girerken, Heard ile bir dönem aşk yaşadığı ileri sürülen Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan Elon Musk, süreçle ilgili bir yoruma bulundu.

        • 2

          Musk, Amber Heard ve Johnny Depp hakkında düşüncelerini paylaşan bir sunucuya sosyal medya hesabından cevap verdi.

        • 3

          "UMARIM İKİSİ DE HAYATLARINA DEVAM EDEBİLİR"

          Podcast sunucusu Lex Fridman’ın dava süreciyle ilgili yaptığı yoruma cevap veren Elon Musk, "Umarım ikisi de hayatına devam edebilir. İkisi de inanılmaz insanlar." ifadelerini kullandı.

        • 4

          SUNUCUDAN 5 MADDELİK ÖZET

          MIT'de araştırma bölümünde çalışan Fridman, Twitter'dan yaptığı paylaşımda davayla ilgili 5 madde sıraladı. Sunucu, davada yer alan avukatların becerilerine atıfta bulunurken insanların rahatlıkla yalan söyleyebildiğine ve aşkın karmaşık olabileceğine dair yorumlarda bulundu.

        • 5

          MAHKEMEYE KATILMASI BEKLENİYORDU

          Amber Heard evliyken ünlü aktrisle aşk yaşadığı ileri sürülen Elon Musk'ın, karalama davasında da rol alması beklendi ancak ABD'li girişimci mahkemede yer almadı. Musk’un Depp'ten boşanan Heard’e yardım amaçlı 500 bin dolar verdiği iddia edilmişti.

        • 6

          ESKİ SEVGİLİSİ TANIK OLMUŞTU

          Son olarak Depp ile Heard'ın devam eden karalama davasında, ünlü süper model Kate Moss ifade vermişti. Johnny Depp'in kendisini merdivenlerden ittiği suçlamasını reddeden Moss, "Hayır, beni asla itmedi, tekme atmadı ve merdivenlerden düşmeme neden olmadı." demişti.

        • 7

          "BENİ ODAMA TAŞIDI"

          İngiltere'den video konferans ile duruşmaya katılan Kate Moss, Jamaika'daki tatilleri esnasında merdivenlerden nasıl düştüğünü ise şu sözlerle anlatmıştı:

          Odadan ayrılıyorduk ve Johnny benden önce çıktı. Bir yağmur fırtınası vardı ve ben odadan çıkarken merdivenlerden aşağı kayarak sırtımı incittim. Sonra çığlık attım, çünkü bana ne olduğunu bilmiyordum ve acı çekiyordum. Johnny bana yardım etmek için koşarak geri geldi, beni odama taşıdı ve tıbbi yardım almamı sağladı.

        • 8

          O İDDİALARI YALANLAMIŞTI

          Öte yandan davada tanık olarak konuşan ortopedi cerrahı Dr. Richard Moore da aktörün parmağının votka şişesi yüzünden koptuğu yönündeki iddialarını yalanlamıştı.

          Independent'in haberine göre; ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax kentinde görülen davada pazartesi ifade veren Moore, Amber Heard'ün tanığı olarak dinlendi. Johnny Depp'in 2015'te Avustralya'da geçirdiğine benzer binlerce ameliyata girdiğini belirten doktor aktörün iddialarının aksini savundu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa