ABD dünyanın en büyük petrol kaynağı olacak!
Dünyanın lider sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh, 2017 Yılı Petrol ve Gaz Risk Endeksi'ni yayınladı. Endeksteki bulgulara göre ABD, en büyük petrol kaynağı olma yolunda Suudi Arabistan'ı geçmeye hazırlanıyor
ABONE OLDünyanın lider sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh, 2017 Yılı Petrol ve Gaz Risk Endeksi’ni yayınladı. Endeksteki bulgulara göre ABD, en büyük petrol kaynağı olma yolunda Suudi Arabistan'ı geçmeye hazırlanıyor ve bu değişim, enerji endüstrisinin jeopolitik görünümünü de etkileyecek.
Söz konusu gelişmenin şirketlerin yatırımları üzerinde uzun vadeli etkide bulunabileceği belirtilirken, petrol fiyatlarındaki değişimin politik olaylar üzerinde güçlü bir etkiye sahip olmaya devam edeceği vurgulandı.
2015 yılının ortasında petrol fiyatlarındaki keskin düşüşten kaynaklanan pek çok jeopolitik sonuç ortaya çıkmıştı.