Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Edirne İl Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

        AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, programda Edirnelilerin bayramını kutladı.

        İl Başkanı Belgi İba da dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        İba, bir taraftan Kurban Bayramı sevinci yaşanırken diğer taraftan Gazze'de yaşanan olaylar karşısında derin üzüntü duyduklarını ifade etti.

        İsrail'in saldırılarında binlerce Filistinlinin yaşamını yitirdiğini anımsatan İba, şunları kaydetti:

        "Annesiz, babasız bayrama giren evlatlar, kendi elleri ile evlatlarını toprağa veren anne babalar var. Büyük hüzün ve tarifi asla mümkün olmayan acılar yaşanıyor. Yaşadığımız her an her sabah her akşam Gazze'deki kardeşlerimizin için dua ediyoruz. Rabbim bir an önce oradaki soykırımı durdursun ve oradaki kardeşlerimize yardım etsin. Bu anlamda buruğuz. Mübarek günlerde dua ediyoruz. İnşallah orada acılar diner. Bayramımız bayram olur."

        Programa, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Serhat Çağatay Aydemir ve partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa