Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Valisi Yunus Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

        Vali Sezer mesajında, malzemesi insan olan, bulunduğu her ortamda mum misali aydınlatan, gücünü sevgiden alan öğretmenlerin, geleceğin teminatı çocukları ve gençleri, çağın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerleri benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileri olduğunu belirtti.

        Tüm öğretmenlerinin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Vali Sezer, mesajında şunları kaydetti:

        "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir' diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenlerimiz olduğuna ve öğretmenlik mesleğinin ulvi bir meslek olmakla birlikte üstlendiği sorumluluğa da dikkat çekmektedir.

        Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, ülkemizin her köşesinde görevlerini başarıyla ifa eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa