Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'nin Keşan ilçesinde taksiyle otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, plaj şemsiyeleriyle güneşten korunmaya çalışıldı.

        Kaza, akşam saatlerinde Keşan- Uzunköprü karayolu üzerindeki Maltepe köyü kavşağında meydana geldi. Keşan’dan Uzunköprü yönüne gitmekte olan O.T. yönetimindeki 34 HP 2411 plakalı otomobil, kavşakta karşı yönden gelen O.B.'nin kullandığı 59 T 9556 plakalı taksiyle çarpıştı. Kazada sürücüler O.T. ve O.B. ile otomobilde bulunan G.T. ve takside bulunan G.B., B.D. ile S.S. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı görerek duranlar ise plaj şemsiyeleriyle yaralıları güneşten korumaya çalıştı. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

        Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa