Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’de kaldırım yapım ve yenileme seferberliği başlatan Düzce Belediyesi, kaldırımlara bazalt taşlar döşüyor.

        Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aziziye mahallesinde yaya kaldırımlarını, bazalt kaplamalı beton bloklarla yeniledi. Düzce’de kaldırım yenileme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü kaydeden yetkililer Aziziye mahallesinde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, bildirdi.

        Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Düzce genelinde yapılan kaldırım yenileme çalışmalarında bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını, görme engelliler için iz yolu, bedensel engelliler için de rampalar yapıldığını belirtti.

        Yetkililer, bazalt taşıyla yapılan kaldırımların çok daha sağlam ve dayanıklı olduğunu kaydederek, bu taşın, mevsim koşullarına, sıcak ve soğuğa karşı daha dayanıklı, ağırlığa karşı daha mukavemetli olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa