Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet
Haberler Yerel Haberler Düzce Haberleri

Başkan Yemenici mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı

(Fotoğraflı)

Tuncay Türkgülü

DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye encümen salonunda mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yemenici, mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalıştıklarını belirtti.

Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda istek ve önerileri alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Başkan Yemenici, belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu, adil bir şekilde halka hizmet için çabaladıklarını dile getirdi.

Başkan Yemenici ile karşılıklı yapılan bu toplantıların çok verimli olduğunu, birçok sorunun dile getirilirken karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulduğunun önemini vurgulayan muhtarlar, "Belediye Başkanımızla el ele, kentin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor" diye konuştular.

(TT-İÇ)

22.03.2017 10:35:07 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri