Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, çalışma ziyareti kapsamında Türkiye'ye geldi. Kerry'nin Ankara'daki ilk durağı Dışişleri Bakanlığı oldu. Kerry burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti kapsamında Ankara'ya gelen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Irak, Suriye gibi bölgesel konuların yanı sıra, ikili ilişkiler, Kıbrıs, Ermenistan, Ukrayna ve Ortadoğu'daki ateşkes ve barış sürecini değerlendireceklerini söyledi.

Kerry, çalışma ziyareti kapsamında geldiği Ankara'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bakanlıkta biraraya geldi. Kerry ve Çavuşoğlu, ikili görüşme öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

Çavuşoğlu, burada yaptığı kısa açıklamada, Kerry'yi bölge ziyareti kapsamında geldiği Ankara'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. John Kerry ile bir hafta içerisinde 3 kez yüzyüze, en az 3 kez de telefon ile görüştüklerini belirten Çavuşoğlu, "Gündemdeki konuları biliyorsunuz. Bölgesel konular, zorluklar ve tehditler... Irak ve Suriye'yi takip ediyorsunuz" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ