Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 163'e, yaralıların ise 1085'e yükseldiği bildirildi. Refah kentine düzenlenen saldırılarda yaralananlar, Abu Yousef En-Najar hastanesine kaldırıldı.

Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde, İsrail'in Pazartesi gününden bu yana Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarını protesto eden Filistinliler'e karşı gerçek mermi kullanılması sonucunda yaralılar olduğu bildirildi.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail'in pazartesinden bu yana devam eden Gazze'ye yönelik saldırılarında ölü sayısının 163'eçıktığını söyledi.

Hamas, İsrail'le halihazırda bir ateşkesin söz konusu olmadığını belirtti.

Kudra son olarak, Refah kenti ile Tel el-Heva Mahallesi'ndeki iki eve hava saldırısı düzenlendiğini söyledi.

Kaçırılıp öldürülen 3 gencin katilinin HAMAS olduğunu ileri süren İsrail, Gazze’de kafelere, evlere ölüm yağdırıyor. Minik Yasemin Mutavek de kurbanlardan biri. Dün toprağa verilen Mutavek’in cenazesinde öfke ve acı hâkimdi.

İsrail, kaçırılan ve daha sonra ölü bulunan 3 gencin HAMAS tarafından öldürüldüğünü iddia ederek başlattığı Gazze’ye yönelik saldırılara devam ediyor. İsrail'in, Pazartesi gününden bu yana devam eden saldırılarında, ölü sayısı 163'e, yaralı sayısı 1085'e yükseldi. Ölenlerin çoğu sivil.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ