788 bin TL maaşlı işe çalışan bulunamıyor
Yeni Zelanda'nın Kuzey Adası'nda yaşayan pratisyen hekim Alan Kenny, 788 bin TL maaş, üç ay tatil ve gece ile hafta sonu mesaisi olmayan işte çalışacak kimse bulamıyor
ABONE OLYeni Zelanda'nın Kuzey Adası'nda yaşayan pratisyen hekim Alan Kenny, 788 bin TL maaş, üç ay tatil ve gece ile hafta sonu mesaisi olmayan işte çalışacak kimse bulamıyor.
Independent gazetesinin haberine göre; Dr. Kenny, Tokoroa kasabasındaki kliniğinde yanında çalışacak bir kişiyi hala bulamadı. 61 yaşındaki hekim, dört aydır, geçen yıldan bu yana çoğalan işlerinde kendisine yardım edecek bir doktor bulamadı.
Çalışacak kimse bulamadığından dolayı sadece hastalarının yarısına bakan ve şu sıralar 6 bin hastası olan Kenny, bu durumdan ötürü hayal kırıklığına uğradığını söyleyerek, "İşimi seviyorum ve burada kalmak istiyorum ama doktorları ikna etmek için de kafamı duvarlara vuruyorum' dedi.