Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bulunan ve Antik Çağ'da yerleşim yeri olarak kullanılan Birkleyn Mağaralarında, serinlemek için kayalıklardan suya atlayan 21 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.

        Diyarbakır Lice ilçesinde bulunan Birkleyn Mağaralarında, serinlemek için suya atlayan İ.K.'nin (21), suda hareketsiz olduğunu gören vatandaşlar, 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince sudan çıkarılan İ.K., yapılan ilk müdahalenin ardından Lice Devlet Hastanesine kaldırıldı. İ.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Suya atlarken hayatını kaybeden gencin yapılan otopsisinde atma esnasında korkudan safra kesesinin patladığı ve bunun ölümüne neden olduğu belirtildi. Otopsi raporunda İ.K.'nin boğulma sonucu değil, suya düşmeden önce halk arasında 'Öd patlaması' olarak bilinen korkudan safra kesesinin patlaması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa