Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Diyarbakır Haberleri

Turan KOYUNCU/SİİRT, (DHA)SİİRT'te, dün borçalacak nedeniyle çıkan silahlı kavgada İdris Yıldız tarafından vurulan kuzenler Ömer (23), Sabahattin (37) ve Mustafa (19) Zeybekoğlu'nun cenazeleri, toprağa verildi. Saldırının ardından polise teslim olan Yıldız'ın sorgusu ise sürüyor.

Olay, dün kent merkezindeki Kurtalan Caddesi'nde meydana geldi. İdris Yıldız ile kuzen oldukları öğrenilen Ömer Zeybekoğlu, Sabahattin Zeybekoğlu ve Mustafa Zeybekoğlu arasında borçalacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşmesi üzerine İdris Yıldız, 3 kuzene tabancayla ateş açtı. Saldırının ardından Yıldız, olay yerinde polise teslim olurken, ağır yaralı kuzenler de kaldırıldıkları hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Ömer, Sabahattin ve Mustafa Zeybekoğlu'nun cenazeleri, bugün toprağa verildi. İdris Yıldız'ın ise Siirt Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.FOTOĞARFLIDHA-Güvenlik Türkiye-Diyarbakır Turan KOYUNCU

2021-03-02 15:58:16

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri