Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın'dan son dakika yasak aşk açıklaması: Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier...
        • 4

          "ÇOK ŞEKER!"

          Bu yılın moda ikonu seçilen şarkıcı muhabirlerin hatırlatması üzerine, "Hadise az önce mesaj attı. Çok şeker ya, 'Benim ikonum' yazmış. İnşallah ondan da, bütün sanatçı arkadaşlarımdan da yeni yılda bir düğün davetiyesi bekliyorum." şeklinde konuştu.

        • 5

          "HANIM TARAFINI UYARMIŞTIM!"

          Akalın, yakın arkadaşı Deha Bilimlier ve eski modacısı Gülşah Saraçoğlu'nun "yasak aşk" yaşadıkları iddialarıyla ilgili, "Ben çok üzüldüm çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı, benim çok yakın arkadaşım. Onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu. Ben iki gündür uyuyamıyorum. Ben çok etkilendim." dedi.

        • 6

          "AİLE İŞİNE BEN KARIŞMAM"

          "Barıştırma konusunda sizin bir adımınız oldu mu?" sorusuna yanıt veren Demet Akalın, "O onların kendi bileceği bir iş. Aile işine ben karışmam ama ben dün Aslı ile birlikteydim." ifadelerini kullandı.

          Bu sırada röportaja dahil olan Okan Kurt ise, "Aslı da, Deha da bizim kardeşimiz. Mutlu yuvalarını kurtaracağız. Olan bir şey yok zaten." diyerek, konuyu kapattı.

        • 7

          Öte yandan Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimler'in bu karesi dikkat çekti. 3 yıl önce çekilen bu fotoğrafta Saraçoğlu'nun yanında eski sevgilisi Gökhan Göz, Bilimler'in ise eşi Aslı yer alıyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa