Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cuma mesajları 2018! Yılın ilk cuma gününde cuma mesajlarını siz gönderin... Hayırlı Cumalar!
        • 1

          2018 Cuma mesajlarını 7'den 70'e tüm sevdiklerinize gönderin! Özellikle resimli Cuma mesajları yani en güzel cuma günü mesajları bulup sms ya da sosyal medyadan mesaj atmak istiyorsanız bu adres size göre. İşte en güzel ve kısa anlamlı Cuma mesajları 2018...

        • 2

          2018 Cuma Mesajları

          'Rabbim, kalplerimizden yorgunluğu, Ruhlarımızdan kırgınlığı kaldır.' Âmin..
          Hayırlı Cumalar..

        • 3

          2018 Cuma Mesajları

          Bir Cuma serinliği bahşet yüreğimize Rabbim. Kırılmalarımıza, acılarımıza, kalp ağrılarımıza merhem olsun. Hayırlı Cumalar.

        • 4

          2018 Cuma Mesajları

          Bugün bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın rauf adıyla, kalbimizdeki marazları gidersin şafi namıyla. Cumanız mübarek olsun!

        • 5

          2018 Cuma Mesajları

          Bir CUMA daha Araladı Ömrümüzün Kapısını. Bir CUMA'dır Ne Yaşayacağımızı Bilemediğimiz. Ya RABBİ Bildik ki Her Şeyi Ol Deyince Olduruverensin. Ya RABBİ Bildik ki Sabrı Peygamberlere Dahi Öğütleyensin. Ya RABBİ sabrımızın Sonu Senin Rızan Olsun. Dualarla Hayırlı CUMA'lar..

        • 6

          2018 Cuma Mesajları

          Kalbimizden geçen. Hakkımızda hayırlı olacak duaları Mübarek Cuma hürmetine
          Sen kabul et Allah'ım. Hayırlı Cumalar. . .

        • 7

          2018 Cuma Mesajları

          Cuma'dır kuldan Rabbi'ne arzları ulaştıran, Cuma'dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma'da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi'ne yaklaştıran... O vakte vâkıf olabilme duası ile .... Cumamız hayırlı ve Mübarek olsun...( Amin )

        • 8

          2018 Cuma Mesajları

          Eyy mübarek Cuma..! yüreğimizdeki hüzünle ve gözlerimizdeki yaş ile selamımızı götür Sevgili EFENDİMİZE (s.a.v)... De ki; ümmetinden garipler var. Yüreklerinde yangının, sözlerinde hasretin, gözlerinde AŞK'ın var! gül kokulum AŞK'ın var. Dua ile Hayırlı Cumalar.

        • 9

          2018 Cuma Mesajları

          Ey Rabbim Sen Sana inananı umutsuzluğa düşürmezsin. Sen Senden isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, zikri şifa ve itaati zenginlik olan, sermayesi ümit ve silahı ağlamak olan; bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme, Amin... Hayırlı Cumalar!

        • 10

          2018 Cuma Mesajları

          Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

        • 11

          2018 Cuma Mesajları

          Acizler diyarından bir nida bizimkisi. Elbette duyar mevla karıncanın dahi sesini. Le tahzen! İnnallahe meana (sen üzülme! Allah bizimle beraberdir) peygamber müjdesi… Tek tesellimizdir sevdiklerimizin dua etmesi. Dualarda buluşmak dileği ile… (HAYIRlı Cumalar)

        • 12

          2018 Cuma Mesajları

          Ebedi mükafat varken ötelerde, fani dertlere takılmak bilmeye mahsustur. İnanan bilir ki; Hasretin sonu vuslat, hüznün sonu tebessüm, sabrın sonu selamettir. Sabredip selamet balanlardan olmak duasıyla CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.

        • 13

          2018 Cuma Mesajları

          Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahim! Mahlukatin adedince, Zatiinin rizasi, arsinin agirligi ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabi üzerine salat eyle

        • 14

          2018 Cuma Mesajları

          Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın İnşallah. Cumanız mübarek olsun.

        • 15

          2018 Cuma Mesajları

          De ki; Allah sizi yaşatıyor, sonra sizi öldürecek, sonrada kendisinde şüphe olmayan kıyamet gününde sizi biraraya getirecek. Ama insanların çoğu bilmezler. (Casiye 25) Cuma gününüz bin mübarek olsun. Dua eder dua beklerim. Selamlar

        • 16

          2018 Cuma Mesajları

          Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz kurana, kulağımız ezana gözümüz nura, Eviniz huzurlu ve neşeli ve huzurlu olsun CUMANIZ MÜBAREK olsun….

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa