Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

SHOW TV'de yakında izleyiciyle buluşacak olan ve dev oyuncu kadrosuyla da izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan Çukur dizisi için ilk tanıtım afişi geldi. İşte Çukur dizisine dair detaylar...

SHOW TV'NİN İDDİALI DİZİSİ ÇUKUR'UN İLK TANITIM AFİŞİ YAYINLANDI!

Ay Yapımimzalı,bu sezon ekranların en iddialı dizisiÇukur’un ilk tanıtım afişi yayınlandı. Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlananÇukur; son dönemin başarılı, genç oyuncularıAras Bulut İynemliveDilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor.

Koçovalıailesinin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankarYamaçkarakterini canlandıranAras Bulut İynemliile deli dolu ve dik kafalı, yaşam enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakanSenarolünde izleyeceğimizDilan Çiçek Deniz’in yer aldığı dizinin ilk tanıtım afişi merak uyandıran, çarpıcı görsel dili ile çok konuşulacak.

SenaryosunuGökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğiniSinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularındanAras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Akaile usta oyuncularErcan KesalvePerihan Savaşbuluşuyor.

Büyük merakla beklenenÇukur’un ilk fragmanı, yarın akşam (25 Eylül Pazartesi) Show TV'de yayınlanacak!

ÇUKUR OYUNCU KADROSU

Aras Bulut İynemli

Dilan Çiçek Deniz

Erkan Kolçak Köstendil

Öner Erkan

Rıza Kocaoğlu

Nebil Sayın

Kubilay Aka

Ercan Kesal

Perihan Savaş

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ