Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇORUM'un Alaca ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak tarlaya devrilen otomobildeki aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 18.30 sıralarında Değirmendere kavşağı yakınlarında meydana geldi. Muhammed Üsame Okutan (25) yönetimindeki 42 APJ 63 plakalı otomobil, Alaca’dan Sungurlu ilçesi yönüne seyir halindeyken Değirmendere kavşağı yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu tarlaya devrildi. Sürücü Muhammed Üsame Okutan ve annesi Zeynep Okutan (55) kaza yerinde yaşamını yitirirken, ağabeyi Huzeyfe Okutan (27) ve İsmail Okutan ise yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Alaca Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Anne ile oğlunun cansız bedeni ise savcı ve jandarmanın kaza yerindeki incelemesinin ardından morga götürüldü.

        Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa