Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Cemre Baysel, sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın ailesine girdi - Magazin haberleri
        • 1

          'Güneşi Beklerken', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Serçe Sarayı' ve son olarak 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, dört ay önce Hande Ünal ile nikah masasına oturmuştu.

        • 2

          CEMRE BAYSEL AİLEYE GİRDİ

          Mutlu birliktelikleri süren çiftten Şaşmaz, 28 yaşına bastı. Oyuncu, doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı. İsmail Ege Şaşmaz'a eşi, kardeşi Aytaç Şaşmaz ile oyuncu sevgilisi Cemre Baysel de eşlik etti.

          O anları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu, gönderisine, "Sağlıkla, huzurla gelsin yeni yaşım. İyi dilekleriniz için teşekkürler, siz de iyi ki varsınız." notunu düştü.

        • 3

          "CEMRE'Yİ TANIDIKÇA 'İYİ Kİ' DEDİM"

          Öte yandan kısa bir süre önce Cemre Baysel ile aşkını sosyal medyadan ilan eden Aytaç Şaşmaz, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Şaşmaz, "Cemre'yi ilk gördüğünde ne hissettin?" sorusuna "Onu tanımıyordum. Karakterini merak ettim. Tanıdıkça da 'iyi ki' dedim." şeklinde yanıt vermişti.

        • 4

          Ünlü oyuncu, ayrıca sevgilisi için, "Cemre bu hayatta tanıdığım en saf ve temiz enerjili insan." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "TANINIYOR OLMAK BENİ BİRAZ ZORLUYOR"

          Baysel de Aytaç Şaşmaz ile ilgili, "Anlatamayacağım güzellikte bir kalbi var. Her zaman iyi niyetli, güler yüzlü ve umutlu." şeklinde konuşmuştu. Baysel'e, "Ünlü olmak nasıl hissettiriyor?" sorusu da yöneltilmişti.

          Oyuncu, "Rahat ve sakin yaşamayı seviyorum. Tanınıyor olmak beni biraz zorluyor ancak yaptığım mesleğin getirileri bunlar. Şikayetçi değilim." diye konuşmuştu.

        • 6

          BİRLİKTELİKLERİNİ İLAN ETMİŞLERDİ

          Öte yandan Aytaç Şaşmaz ile rol arkadaşı Cemre Baysel, aşklarını Instagram hesaplarında "İyi ki!" notunu düşerek paylaştıkları fotoğraflarla ilan etmişti. Şaşmaz, sevgilisini alnına etiketleyerek, birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa