Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Müziği; Wolfgang Amadeus Mozart tarafından bestelenmiş, İtalyanca librettosu; Lorenzo Da Ponte tarafından yazılmış olan iki perdelik bir opera eseri olan 'Don Giovanni Operası', 30 Kasım'dan itibaren İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Dünyanın en çok sahnelenen eserlerinden biri olan 'Don Giovanni Operası', seyircilerle İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü tarafından buluşturulacak. Eserde; 'Don Giovanni' olarak sahneye çıkacak sanatçı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin yeni müdürü olarak göreve atanan Caner Akgün...

Kariyeri boyunca birçok opera eserinde görev alan Caner Akgün, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın sorularını cevaplarken ülkemizde opera ve bale sanatına olan ilginin arttığını dile getirdi.

Read more!

Caner Akgün, ilginin daha da artması için neler yapılması gerektiğini şöyle dile getirdi; "Sayın genel müdürümüz Tan Sağtürk’ün her zaman bizimle paylaştığı gibi kendi Anadolu medeniyetimize dönmemiz, tarihimizdeki bazı ögeleri öne çıkarmamız en önemli unsurlardan biri."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ