Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramı dolayısıyla Marmara ve Trakya bölgesinden Ege'ye geçmek isteyen tatilciler, her sene beklenen görüntünün aksine, bu yıl uzu feribot kuyrukları oluşturmadı. Gece geç saatlerde yollara çıkan vatandaşların bir kısmının öğleden sonra yeniden yollarda olması bekleniyor.

        Kurban Bayramı'nda 4,5 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, Ege ve Akdeniz bölgesine geçmek için Çanakkale'ye geldi. Her yıl GeliboluLapseki, GeliboluÇardak, EceabatÇanakkale ve KilitbahirÇanakkale hatlarını kullanan tatilciler, Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçerken, uzun feribot kuyrukları oluştururdu. Ancak bu yıl beklenen uzun kuyruklar yaşanmadı.

        Çanakkale Boğaz hattı ve adalar arasında araç ve insan taşımacılığı yapan Gestaş A.Ş.’den edinilen bilgiye göre, 6 gemi LapsekiGelibolu, 2 gemi GökçeadaKabatepe, 2 gemi GeyikliBozcaada, ÇanakkaleKilitbahirEceabat arası 6 gemi, Güney Marmara hattında bir gemi, 3 tur sefer yapacak. Öte yandan, Çanakkale’den Bozcaada’ya 1 deniz otobüsü sefer yapacak. Boğaz hatlarında çalışan feribotlar saatsiz olarak, doldur boşalt sistemiyle çalışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa