Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesinin kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çınarlık Sosyal Tesisleri'nde Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi Ruhan Işık, 50 yılı dolduran çiftlere hediyeler verdi.

        Hediyelerin verilmesinin ardından ise Başkan Işık ve eşi Ruhan Işık, çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 50 yılı dolduran çiftler ise FerhatSaybat İşbecer, CemalMelahat Başaran, HasanAsiye Gelmez, HasipEmine Eker, ŞabanNecibe Baysal, ResülZehra Çalışkan, KamilLütfiye Ceylan, ŞahinNuriye Hacıoğlu, MehmetEmine Sokullu, SelahattinHafize Ulutaş, NurettinGülten Koç, NecatiKıymet Demirel, RecepSabriye Bayer çiftlerinden oluştular.

        Burada konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Biga’mızın kurtuluşunun 96'ncı yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Kurtuluş coşkumuzu siz 50 yılı dolduran büyüklerimizin mutluluğu gibi uzun yıllar yaşayacağımızı biliyoruz. Allah sizlere uzun ömürler versin. Birlikte daha çok kutlama yapabilelim. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa