Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Konya'da yanlış adrese girilip Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın 2'şer kez müebbet hapis cezasına çaptırılmasının ardından çiftin çocukları Osman, Uğur ve Büşra Büyükşen, anne ve babalarının öldürüldüğü evin önünde basın açıklaması.

Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde, 3 Eylül 2018'de saat 22.00 sıralarında, kar maskeli kişinin kapısı açık olan eve girip, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş ederek öldürülmesiyle ilgili dava geçen cuma günü sonuçlandı.

Büyükşen çifti cinayeti davasında karar çıktı Haberi Görüntüle

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile azmettirdiği iddia edilen Esra Taş (28) ve sevgilisi Abdullah Başdemir'i (47), Büyükşen çiftinin öldürülmesi nedeniyle 2'şer kez müebbet hapis, "konut dokunulmazlığını ihlal etmek" suçlarından da 4'er yıl hapis cezasına çarptırdı.

Ertuğrul Çelik, ayrıca saldırı sırasında Büşra Büyükşen'i yaraladığı için de 9 ay hapis cezası daha aldı. Yardım ettiği öne sürülen tutuksuz sanık Zekeriya Okşen ise, delil yetersizliğinden beraat etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ