Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Bin Köy Okuluna Bir Milyon Kitap' sloganıyla yola çıkan ve kısaca KÖK Platformu olarak yürütülen proje, PSM AWARDS 2021 yarışmasında sosyal sorumluluk kategorisinde gümüş ödüle lâyık görüldü.

        Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan KİTAPSEPETİ Genel Müdür Yardımcısı Salih Gürzlü, “Biz projemize topluma fayda sağlama gayesi ve kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için çalışmalara devam ediyoruz. Türkiye Sigorta ile güçlerimizi birleştirip projenin etki alanını daha da genişlettik. Hedefimiz kitaba ulaşmaya çalışan en ücra yerdeki kitapseverleri kitaplarla buluşturmaya devam etmek olacak. Bu projemizin ödüle lâyık görülmesi de bizleri ayrıca mutlu etti. Şimdi heyecanımız ve şevkimiz daha yükseldi. Projemizi daha geliştirmek için tüm imkanlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Proje ortağımız Türkiye Sigorta’ya ve tüm kitapseverlere destekleri için teşekkür ederim. Projemizin detaylarına web sitemizde yer alan KÖK Platformundan ulaşıp inceleyebilirsiniz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa