Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Osmangazi Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere tercih konusunda rehberlik hizmeti verdi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde düzenlenen tercih danışmanlığı hizmeti, Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşti. Danışman öğretmenlere merak ettikleri soruları soran öğrenciler, aldıkları cevaplar sayesinde tercihlerini netleştirdi.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gençlerin danışmanlık hizmetine yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi yetişmeleri ve ülkemizi daha ileriye taşımaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Rehberlik hizmetimizin, gençlerimiz için oldukça faydalı olduğuna inanıyor, kendileri ve aileleri adına hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa