Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak babasının yanında yaklaşık 2 yıl önce işe başlayan E.G., iddiaya göre bölgede çok sayıda müşterisini dolandırdı.

E.G., müşterilerinin inşaat sigorta ücretleri ile çalışanların sigorta ücretleri gibi ödemeleri kurumlara ödemeyerek zimmetine geçirdi. Müşterilerinin kredi kartı bilgilerini de ele geçiren E.G., işlem yaparak borçlandırdı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Hasan Kurt, dolandırıldığını 'borcu yoktur' yazısı almak için gittiği Sosyal Güvenlik Kurumu'nda öğrendi.

Kurt, yaptığı inşaatların büyük miktarda sigorta borcunun olduğunu ve çalışanlarının da sigorta ücretlerinin yatırılmadığını öğrendi. Bunun üzerine Taşköprü'de muhasebeciliğini yapan iş yerine giden Hasan Kurt, E.G.'nin olayın ortaya çıkması üzerine kaçtığını da öğrenince Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Yaklaşık 2 milyon TL civarında dolandırıldığını söyleyen Kurt, E.G.'nin diğer müşterilerinden de dahil olmak üzere 18 milyon civarında vurgun yaptığını düşündüklerini söyledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ