Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu'da sıcak havanın etkisinden kurtulmak isteyenler travertenlerdeki havuzlara girdi, Düzce'de seyisler atlarına soğuk suyla duş aldırdı.

        Hava sıcaklığının 35 dereceyi geçtiği Bolu'da kent sakinleri, merkeze yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki Akkayalar Travertenleri'nde vakit geçirdi.

        Serinlemek isteyen her yaştan kişi, travertenlerdeki havuzlarda girdi, keyifli vakit geçirdi.

        Düzce'de de etkisini gösteren sıcak hava günlük hayatı olumsuz etkiledi. Yarış atlarının yetiştirildiği çiftlikte görev yapan seyisler, 38 dereceyi bulan sıcaklıklar nedeniyle eğitimlerini tamamlayan atlara soğuk suyla duş aldırdı.

        Seyis Hazar Demirkaynak, AA muhabirine, son iki gündür yüksek seyreden sıcaklıkların hayvanları olumsuz etkilediğini belirtti.

        Eğitimleri sırasında atların bunaldığını anlatan Demirkaynak, "Havalar aşırı sıcak. Atlarımızı zor çalıştırıyoruz. Ahırda bile çok terliyor ve sürekli soğuk su ile yıkıyoruz. Hayvanları dışarıya salamıyoruz. Sabah ve akşam serininde dışarıya bırakıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa