Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, antrenör ve sporcularla bir araya geldi.

        İletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre Durak, seçim çalışması kapsamında Karaçayır Kamp Eğitim Merkezi'nde görev yapan antrenör ve sporcuları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

        Amatör spor kulüplerinin gençlerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini sağlaması açısından çok değerli olduğunu aktaran Durak, "35 gencin olduğu amatör spor kulübüne gittim. Burada 4 şampiyon var; 3 Avrupa, bir de dünya şampiyonu. Bu ne demek? Tüm dünyayı ayağa kaldırıp İstiklal Marşı'nı okutturmuşlar." ifadesini kullandı.

        Durak, bu sporcuların ringde antrenman yapması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

        "Halının üstünde çalışarak 4 defa dünyayı ayağa kaldırmışlar. Bunlara kaynak oluşturmamız gerekiyor. Belediye Kanununda da var. Ayni ve nakdi yardım yapabilirsin. 31 Mart'ta inşallah belediyeyi aldığımız zaman tüm sporcularımıza, gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Mahallelerimizde spor faaliyetlerinin yapılacağı fiziki alanlar oluşturulacak ve mevcut alanlarda bakım onarım çalışmaları yapılarak daha uygun ve verimli şartlar altında spor faaliyetlerinin yürütülmesini sağlayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa