Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ev arıyorsunuz ama istediğiniz evi bulamıyor musunuz?

O halde alanında uzman iki emlakçı İrem Cengiz ve Yiğit Portakal, sizin için 'Bir Yuvam Olsun' diyor.

Profesyonel emlakçılar İrem Cengiz ve Yiğit Portakal, bir avukatla birlikte SHOW TV'de ekranlara gelecek olan 'Bir Yuvam Olsun’da her eve tek tek bakıp, kiralık-satılık fark etmez; ihtiyacınız ya da hayaliniz olan o evi sizin için bulacak.

Read more!

İrem Cengiz ile Yiğit ortakal, zaman zaman renkli atışmaların da yaşanacağı programda kiracı-ev sahibi arasında yaşanan hukuki anlaşmazlıklarla ilgili uzman görüşlerine de yer verip, ihtiyacınız ya da hayaliniz olan o evi sizin için arayacak.

Profesyonel emlakçılar İrem Cengiz ile Yiğit Portakal, Habertürk'ten Şevval Yılmaz Kula'nın sorularını cevapladı. Cengiz ile Portakal, yeni programları 'Bir Yuvam Olsun'u ve kişilerin konut satın alırken dikkat etmesi gereken unsurları anlattı.

"ÜLKEMİZE VE DÜNYAYA AÇILMAYA HAZIRIZ"
* SHOW TV'nin yepyeni programı 'Bir Yuvam Olsun', hayırlı olsun. Neler hissediyorsunuz? Sizleri biraz tanıyabilir miyiz?

Yiğit Portakal: Öncelikle çok teşekkür ederiz. Beykent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldum. Okuduğum süre boyunca çeşitli satış ve saha işlerinde yarı zamanlı çalıştığım sırada sevgili annemin emlak ofisi açma isteği oldu ve benden destek istedi. Ben de onu hiç kırmadan hemen kabul ederek ilk etapta 7-8 metrekare dükkanımızda işe koyulduk. Aralık 2019’da çıktığım bir buçuk aylık Ege ve Akdeniz seyahatinde hobi olarak çektiğim videolarla başladığım serüven zamanla dijital platformda ilgi gördü ve bugünleri hazırladı. SHOW TV için ‘Bir Yuvam Olsun’ proje teklifi sevgili yapımcılarımızdan ilk geldiği gün çok duygulandım ve bir saniye bile düşünmeden kabul ettim. Artık tüm ülkemize ve dünyaya ciddi anlamda açılmaya ben ve ekibim hazırız.

İrem Cengiz: Ben İrem Cengiz, 26 yaşındayım ve gündelik yaşamımda da emlak işiyle uğraşıyorum. Çok heyecanlıyız. Bizim ilk deneyimimiz ve şu an program benim ilk çocuğum gibi üstüne titriyorum ve her detayında daha da çok heyecanlanarak hazırlanmaya devam ediyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ