Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 sikke ele geçirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılığına yönelik çalışma yürütüldü.

        Çalışma kapsamında 3 şüphelinin ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı bilgisine ulaşıldı.

        Teknik ve fiziki takibin ardından merkez ilçe sınırlarında durdurulan şüpheli araçta yapılan aramada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 sikke ele geçirildi.

        Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
        Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa