Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji BİM'de Venus V4 sürprizi! 5000 mAH bataryalı Venus V4 BİM 7 Aralık kataloğunda! Üstelik bu fiyata... - Teknoloji Haberleri

        BİM marketlerde 7 Aralık cuma günü Venus V4 telefonu satılacak. Piyasada1.299 TL olanVenus V4 BİM'de 949 TL'ye satılacak.BİM daha önce Samsung Note 8 cep telefonunu da satmıştı. Talep sayısının yüksek olmasından dolayı sabah erken saatlerde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşmuştu.

        Cep Telefonu Venus V4 Ana Özellikleri

        Android 7.0 Nougat

        13 MP Arka

        5 MP Ön Kamera

        5,5‘’ HD ekran

        32 GB Dahili Hafıza

        3 GB Ram

        5000 mAH Batarya

        BİM 949 TL'YE SATACAK

        Vestel Venüs V4 telefonunda Android 7.0 işletim sistemi var. İçinde telefonunu sıklıkla kullananların ve kesintisiz olarak saatlerce telefon görüşmesi gerçekleştirmeyi hedefleyenlerin rahatlıkla tercih edebilecekleri akıllı cep telefonu, tasarımıyla da dikkat çekiyor. Özellikleriyle olduğu kadar fiyatıyla da teknoloji tutkunlarını mutlu eden Vestel Venüs V4 fiyatları ile erişilebilir aralıklarda bulunuyor. Kısıtlı bütçesiyle tatmin edici performansa sahip bir telefona yatırım yapmak isteyenlerin yönelebilecekleri model, alternatif renk seçenekler sunuyor.

        152 mm’lik uzunluğa, 8,7 mm’lik kalınlığa ve 182 gramlık ağırlığa sahip telefon, metal kasası ve çerçevesiyle sağlamlığından ödün vermiyor. Ekrana konumlandırılan sanal tuşlar aracılığıyla işletim sistemi ve uygulamaların kolaylıkla yönetilebildiği ürün, radyo desteği ve 3.5 mm jak çıkışıyla çok amaçlı değerlendirilebiliyor. 802.11n Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 ile güncel beklentilere çözüm sunan aygıt; evde, iş yerinde ya da yolculukta, İnternet olanaklarının kullanılabilmesini sağlıyor. 4.5G (LTE Cat.4) aracılığıyla VoLTE görüşmelerine kapı aralayan Vestel Venüs V4 modelleri, geniş ekranıyla uygulama ve multimedya içeriklerinin takibini kolaylaştırıyor. IPS LCD yapısındaki 5.5 inçlik ekranı sayesinde, 1280x720 piksel çözünürlüklü görüntülere imza atan Vestel Venüs V4 özellikleri ile giriş sınıfının güçlü üyelerinden biri oluyor. Corning Gorilla Glass 3 ile çizilmeye karşı direnç kazanan çoklu dokunma destekleyen kapasitif ekran, parlaklık oranı ve renk canlılığı noktasında sınıfı geçiyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa