Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş milli ara sonrası kritik viraja giriyor! - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ı milli aradan sonra sıradaki milli araya kadar yoğun bir tempo bekliyor.

        20 Ekim'de Süper Lig'de Konyaspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlılar, 24 Ekim'de ise Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında Lyon ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

        Beşiktaş, 28 Ekim Pazartesi günü ise derbide Galatasaray'a konuk olacak. Sonrasında 2 Kasım'da Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde ise Tüpraş Stadyumu'nda Malmö ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, serinin son maçında ise ligde Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak.

        REKLAM

        BELKİ DE KADERİNİ BELİRLEYECEK...

        Beşiktaş'ın yaklaşık 1 aylık süreçte çıkacağı 6 maç hem ligdeki hem de Avrupa Ligi'ndeki geleceği noktasında büyük önem taşıyor.

        Siyah-beyazlılar, son milli araya kadar 2 haftalık süreçte 5 maça çıkarken 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik almıştı.

        Süper Lig'de Eyüpspor ve Kayserispor'u yenen Beşiktaş, Gaziantep FK ile berabere kalırken Avrupa Ligi'nde ise Ajax ve Frankfurt'a mağlup oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa