Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti çocuklarıyla Çeşme'de - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte tatilde objektiflere takıldı.

        • 2

          Bodrum ve Dalaman'ın ardından soluğu Çeşme'de alan ünlü çift, ailece denizin ve güneşin tadını çıkardı.

          Korel ve Ergenç'e aynı plajda Engin Hepileri ile Beyza Şekerci de eşlik etti. Ünlü oyuncular çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.

        • 3

          Korel, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Han ile sahile vuran dalgaların içinde koşarak eğlendi.

        • 4

          BABASININ BOYUNA YETİŞTİ

          Korel’e ardından Ergenç ile büyük oğlu Ali de eşlik etti. Ali, Korel'e telefondan bir şeyler gösterdi. 12 yaşındaki Ali'nin, babası Halit Ergenç'in boyuna yetiştiği dikkatlerden kaçmadı.

        • 5

          "HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ANDA GELDİ"

          Geçtiğimiz haftalarda kız çocuk dünyaya getireceğini duyuran Korel, bebeklerine 'Leyla' adını vereceklerini söylemişti.

          Ünlü oyuncu, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. 'Allah da onun gücünü verecek herhalde' diyorum." diye konuşmuştu.

          Hamileliğinin rahat geçtiğini söyleyen Bergüzar Korel, "Erkek gebeliği daha zor ve ağrılı. İnşallah böyle devam eder." demişti.

        • 6

          "ŞOKE OLDUK!"

          İptal olan dizi projesiyle alakalı da konuşan Korel, "Çalışmalar devam ederken doktor kontrolünde hamile olduğumu öğrendim. Halit ile beraberdik ve şoke olduk. Ondan sonra 'böyle bir durumumuz var devam edelim' dedik. O sırada koronavirüs vakaları çok arttı. Hem yapımcı ve yönetmenimiz çok çekindiler ve dediler ki; her türlü konforu sağlayacağız ama bunun garantisi yok. O dönem vaka sayısı 50 bine ulaşmıştı. Ara vermemiz lazımdı. Karnım çok hızlı büyümeye başladı. Fiziksel olarak projede olmam mümkün değildi. Ben de dedim ki; başka bir arkadaşımla devam edin, onlarda projeyi rafa kaldırdı." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa