Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bensu Soral'dan 'Hakan Baş' itirafı: Basiretimiz bağlandı! - Günün Magazin Haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Boşanma aşamasından döndüğü eşi Hakan Baş’la (39) aralarındaki buzları tamamen eriten Bensu Soral (31), önceki gün Etiler’de görüntülendi. Oyuncu, eşiyle birlikte çıktığı tekne tatilindeki mutlulukları hatırlatılınca, "Tatilimiz güzel geçti. Keyifliydi, bol bol dinlendik." dedi.

        • 2

          "BOŞANMA SÜRECİNİ ATLATTIK"

          Muhabirlerin, "Boşanma aşamasında bu süreci nasıl atlattınız?" sorusuna yanıt veren Soral, "Çok şükür atlattık. Hiç öyle bir şey yok artık. Her evlilikte olan şeyler aslında. Biz de baktığımızda ekstra bir sorunumuz olmadığını fark ettik. Herhalde basiretimiz bağlandı. Şu an çok mutluyuz, çok şükür." dedi.

        • 3

          "MÜTHİŞ BİR DUYGU"

          Ablası Hande Soral’ın anne olmasıyla teyzelik sevinci yaşayan Bensu Soral'a, Ali bebeğin kimse benzediği soruldu.

          Ünlü oyuncu, "Baba ile dayı karışımı... Biz de karar veremiyoruz. Büyüyünce çıkacak ortaya, çok tatlı... İlk kucağıma aldığımda inanmadık, 'Bu bizim mi?' diye... Müthiş bir duygu... Eminim herkes aynı şeyi yaşıyordur. Birbirimizi tanıdıkça parçamız gibi oldu." şeklinde konuştu.

          Gazetecilerin, "Anneliğe özendiniz mi?" sorusunu da cevaplayan Soral, "Bizim zaten, neyine özeneyim? Tadını çıkartıyorum. Anne yarısı teyze..." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "BEN KAPRİSLİ BİR İNSAN DEĞİLİM"

          Kerem Bürsin’in Türk oyuncularının set ortamında kaprisli olduğu sözleri hatırlatılınca oyuncu, "Her meslekte olduğu gibi insanın kaprislisi de var, kaprisli olmayanı da var. Her meslek için geçerli bu... Başıma geldiği de olmuştur ama şu an hatırlamıyorum. Ben öyle kötü anıları biriktirmiyorum kafamda. Ben kaprisli bir şey asla yapmam. Beni tanıyanlar bilirler; kaprisli olmayışımla bilinirim. Ben öyle bir insan değilim." şeklinde konuştu.

        • 5

          BENSU SORAL İLE HAKAN BAŞ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

          Bensu Soral ile Hakan Baş'ın uzun süredir yan yana görüntülenmemesi ve sosyal medya hesaplarından birlikte paylaşımda bulunmaması ayrılık dedikodularını beraberinde getirmişti.

        • 6

          "BEBEK KRİZİ"

          Ardından ünlü çiftin aralarında 'bebek krizi' çıktığı iddia edilmişti. Söylentilere göre; Baba olmak isteyen Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı.

          Ancak kariyerine öncelik veren oyuncu, "Benim için henüz erken, daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır." cevabını vermişti.

        • 7

          "MİNA CERAN İLE YAKINLAŞMA" İDDİASI

          Hakan Baş'ın ayrıca Emirgan'daki bir mekanda sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesi ayrılık söylentilerini bir kez daha gündeme getirmişti.

        • 8

          "EVLİLİĞİMİZ HASSAS BİR SÜREÇTE"

          'Üçüncü kişi' iddialarının ardından çiftten ortak açıklama gelmişti. Soral ve Baş, "Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          "HASSASİYET RİCA EDİYORUZ"

          Daha önce, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var." diyen çiftten Hakan Baş da, "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz." açıklamasını yapmıştı.

        • 10

          KRİZİ ATLATTILAR

          Soral ve Baş, yaşananların ardından aralarındaki buzları eritmişti. Çift, yeni yılı Paris'te karşılamıştı. Soral ile Baş, ardından Fransa'nın Cannes şehrinde başbaşa tatil yapmıştı. İlişkilerine yeni bir şans veren ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından yayınlayarak mutluluklarını sergilemişti.

        • 11

          "ÇOCUK İSTİYORUZ AMA ŞU AN İŞLERİME ODAKLANDIM"

          Bensu Soral, geçtiğimiz yıl gazetecilerin, "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna, "Eşim Hakan'la bir çocuk çok istiyoruz ama her şeyin bir vakti, zamanı var. Şu an işlerime odaklandım." cevabını vermişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa