Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Benfica Fenerbahçe maçı (CANLI İZLE) Son Dakika Spor Haberleri - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 yenildi. Portekiz ekibine galibiyeti getiren golü 69. dakikada Cervi kaydetti.Karşılaşmanın rövanşı 14 Ağustos Salı günü Ülker Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe'nin turu geçmesi için rakibini en az 2 farklı skorla yenmesi gerekiyor.

        Benfica - Fenerbahçe maçında turu geçen taraf; PAOK - Spartak Moskova maçının galibiyle play-off turunda karşı karşıya gelecek. Play-off turunda ilk maçlar 21-22 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise28-29 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe play-off'a ulaşması halinde ilk maçınıİstanbul'da oynayacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BENFİCA - FENERBAHÇE MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        MAÇTAN NOTLAR

        UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşan Fenerbahçe'de yeni transfer Andre Ayew, sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Benfica karşısında takımını sahaya 4-3-3 dizilişiyle sürdü.

        Kalede Volkan Demirel yer alırken, geri dörtlüde Isla, Neustaedter, Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım, orta sahada Mehmet Topal, Eljif Elmas, Dirar, önlerinde ise Giuliano, Valbuena ve Alper Potuk 3'lüsü görev aldı.

        Sarı-lacivertli ekibin yeni transferlerinden Ganalı futbolcu Andre Ayew, sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

        Fenerbahçe'de Brezilyalı oyuncu Josef de Souza kart cezası, Aatıf Chahechouhe ve İsmail Köybaşı ise sakatlıkları bulunduğu için kadroda yer almadı.

        Sarı-lacivertlilerde Kameni, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Şener Özbayraklı, Barış Alıcı, Yiğithan Güveli ve Soldado, yedek kulübesinde şans bekledi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa