Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gerçek bir hikâyeden ekranlara uyarlanan SHOW TV'nin yeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Aynı doğrulara fakat farklı kültürlere sahip iki ailenin çocuklarının ani evliliğiyle bir araya gelmelerini çarpıcı bir anlatımla ekrana taşınan dizide Barış Kılıç, Evrim Alasya, SettarTanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, RahimcanKapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Yeni bölüm öncesinde Barış Kılıç ile hem diziyi hem de kendisini konuştuk.

'Kızılcık Şerbeti'nden gelen teklifi kabul etmenizde en önemli etkenler nelerdi, senaryoyu okuduğunuzda ilk ne hissettiniz?

Hikayenin çok içimizden ve gerçekliklerimizden yazılmış olması bu projede olmamı sağlayan en büyük etkendi benim için. Bazı gerçekleri görmezden gelmekle o gerçekleri yok etmiş olmuyoruz. Bu hikayeler biz bu topraklarda var olduğumuzdan beri var. Benim ailemde de var, senin onun herkesin ailesinin gerçekleri aslında. Bir sürü insan doğru anlayışta olamadığından ya da hayatın renklerine kapalı olduğundan geçmişte bu konulardan dolayı mağdur ve mutsuz oldu. Bir kimseyi inancından ya da yaşam tarzından dolayı el gibi görmek ya da kendinden olmadığını hissetmek bu devirde artık gerçekten çok ayıp. Önemli olan bu dünyanın en değerli varlığı olan insanın kalbine dokunmak, ona sadece insan olduğu için değer vermektir. Nasıl olsa bu evrenin bir düzeni akışı, değiştiremeyeceğimiz bir gerçeği var. Bari şu kısacık ömrümüzü sevgiyle güzellikle ve anlayışla yaşayalım. İşte tam da bu sebepten dolayıdır ki biz bu anlayışla sevginin tüm farklılıkları yok edebilecek gücünü göstermek adına bir yola çıktık. Her türlü farklılığımıza rağmen birlikteliğimizin ne kadar heyecan verici, sıradanlığın dışına çıkıp tanıştığımızda aslında hepimizin aynı olduğunu görmek bence en kıymetli olandır. Bu hikaye ile biraz olsun bu olguları öne çıkartıp azıcık da olsa hepimize aşkın ve sevginin sıcaklığını, aşılmaz denilen olmaz denilen o heyecan verici birleşmelerin tadını gösterebilirsek ne mutlu bizlere. Umarım hepimiz ön yargılarımızdan kurtulur birlikte ne kadar güzel olabileceğimizin değerini anlarız.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ