Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Ören Mahallesi İsmail Erez Caddesinde oturan vatandaşlar imece ile lokma hayrı yaptı. Yaklaşık 500 kişiye lokma dağıtıldığını anlatan Ören Mahalle Muhtarı Salih Erden, lokma hayrının geleneksel hale getirileceğini söyledi.

        Ören’de İsmail Erez Caddesinde oturan vatandaşlar geçtiğimiz yıl aralarında para toplayarak gerçekleştirdikleri lokma hayrını bu sene de devam ettirdi. Ören Sağlık Ocağı yanında bir araya gelen İsmail Erez Caddesi sakinleri, kurulan kazanlarda lokma hazırladı. Elle açılan Balıkesir lokması ilgi görürken, lokma hayrının devam edeceği açıklandı. Cadde sakinlerine teşekkür eden Muhtar Salih Erden, “Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz lokma hayrını bu sene de devam ettiriyoruz. Allah kısmet ederse, bunu geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Komşularımız katkıda bulundular. Yaklaşık 500 kişiye lokma ikram ettik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa