Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Erdek ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı.

        Kaza, ErdekOcaklar yolu arasında bulunan benzin istasyonu önünde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücü Barış Oruç ve arkasındaki Barış Barış Turan ağır şekilde yaralandılar.

        Edinilen bilgiye göre Engin Akın idaresindeki 10 AAV 782 plakalı otomobil benzin istasyonuna dönerken, karşı yönden gelmekte olan Barış Oruç idaresindeki 10 JC 145 plakalı motosiklet şiddetli bir şekilde çarpıştı.

        Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayan motosiklet sürücüsü Barış Oruç ve arkasındaki Barış Turan asfalta düşerek ağır şekilde yaralandılar. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları hemen Bandırma Devlet Hastanesine kaldırırken, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa