Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tuncel mesajında "10 Kasım'lar sadece anma günleri değil, daha iyi anlama ve yorumlama günleri olmalıdır" dedi.

        Başkan Tuncel mesajında şunları kaydetti; “Ulusumuzu geleceğin uygar dünyasına taşıyan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kalplerimizde bir hatıra gibi değil, düşüncelerimize yön veren canlı bir gerçek olarak yaşatmalıyız. 10 Kasım’lar sadece anma günleri değil; Atatürk’ü daha iyi anlama, daha iyi yorumlama günleri olmalıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz fikir ve devlet adamı Ulu Önderimiz Atatürk'ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 82'inci yıl dönümünde özlemle anıyoruz. İlke, Devrim ve Cumhuriyetinin savunucusuyuz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa