Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İslam KELEŞ/SÖKE (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Söke ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan, yakınlarının da dahil olduğu silahlı kavgada Hakan Kalkan (34) ve Mehdi Demir (30) öldü, 2 kişi de yaralandı. Polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 2 kişiyi gözaltına aldı.

        Savuca Mahallesi'nde bir süredir husumetli olan Demir ve Tekgöz ailelerinin bireyleri arasında, saat 05.30 sıralarında kavga çıktı. Tarafların diğer yakınlarının da karıştığı silahlı kavgada, Hakan Kalkan, Mehdi Demir, Mahir T. Tekgöz (39) ve Tahir Tekgöz (35) yaralandı. Silah seslerine uyanan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan kafeterya işletmecisi Mehdi Demir, yaşamını yitirdi. Diğer 3 yaralı ise Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hakan Kalkan da doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Diğer 2 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavgaya karıştıkları belirlenen Ercan T. ve Onur T.'yi gözaltına aldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Söke İslam KELEŞ

        2020-07-06 13:04:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa