Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO), Ziraat Sanat tarafından 18 Kasım6 Aralık 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası İstanbul Tünel Sanat Galerisi’nde düzenlenen karma sergiye katıldı.

        Karacasu Memnune İnci MYO Öğr. Gör. Kadir Ertürk "Porcelain Bowls", Öğr. Gör. Halil İbrahim Çakır, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’ne Armağanı Harf Devrimi” ve “Dizilim Serisi 1” eserleri ile sergide yer aldı. Öğr. Gör. Halil İbrahim Çakır, “Akademik ve serbest çalışan seramik sanatçılarından oluşan Renkler seramik grubumuz yılda iki kez farklı şehirlerde sergiler aracılığıyla izleyiciyle buluşmayı hedeflemektedir. Sergilen her bir eser sanatçılarımızın kendi tarzlarını ve renklerini yansıtmaktadır. Grubumuzun 34 sanatçısıyla gerçekleştirilen sergide, her birimizin kendi iç yolculuğu, renkleri ve biçimleriyle oluşturduğumuz seramik cümbüşünü Ziraat Sanat’ın katkılarıyla sanatseverlerle buluşturma imkanı bulduk. Tüm sanatseverleri karma sergimize bekliyoruz” sözleri ile sergi hakkında bilgi verdi ve tüm sanatseverleri sergiye davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa